Poštovani korisniče, ukoliko ova poruka ostane na ekranu i nakon što se učita stranica Vaš pretraživač ne podržava Javascript ili je pak ta mogućnost isključena. Molimo Vas da Javascript uključite ili instalirate neki moderniji pretraživač. Više informacija potražite ovdje.
Weicon PowerGrip – lanci u spreju

Novost na tržištu. Lanci u spreju.

 

Svakom vozaču je ovo poznata situacija : Zima je, ceste su pune snijega i leda i kotači se vrte zbog nedovoljne trakcije. Koliko vam se puta desilo da idete na posao u jutarnjim satima kada je sve zaleđeno ili pod slojem snijega ? Kada su ceste skliske. Vožnja djeluje opasno i gotovo nemoguće.

 

WEBSHOP – POWERGRIP

WEICON-POWERGRIP

WEBSHOP – POWERGRIP

Sprej pruža pomoć pri vožnji na snijegu i ledu. Uz upotrebu PowerGrip-a trakcija gume i podloge je povećano i kod težih uvjeta. PowerGrip je pogodan za primjenu na vozilima sa prednjim i zadnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača, te za viličare i radne strojeve. Ovisno na uvjetima na cesti moguća je vožnja sa poboljšanom trakcijom do 6 kilometara. Pogodan je i za upotrebu na biciklima, motorima, ali i na gumenim cipelama. Moguća je upotreba do -25°. Ispod toga ne pruža značajnu pomoć.

weEICON-POWERGRIP-KLIZANJE-LED

Jedan sprej od 500 ml je dovoljan za čak 10 apliciranja. Dok je sprej od 200ml dovoljan za 4 apliciranja na gumama širine 195mm.

WEICON-CIJENE

Za sve informacije možete nam se obratiti na telefon : 01/3094-275 ili putem maila na vijci@vijci.com

 

Komentari su zatvoreni.

© VIJCI KRANJEC., Sva prava zadržana.
Brandovi