Poštovani korisniče, ukoliko ova poruka ostane na ekranu i nakon što se učita stranica Vaš pretraživač ne podržava Javascript ili je pak ta mogućnost isključena. Molimo Vas da Javascript uključite ili instalirate neki moderniji pretraživač. Više informacija potražite ovdje.
Pravila privatnosti KRANJEC

PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova obavijest o privatnosti govori Vam što možete očekivati kada obrt „PROIZVODNJA VIJAKA KRANJEC“ u vlasništvu Mladena Kranjeca, Zagreb, Ulica grada Vukovara 3, OIB: 59294924118 (u daljnjem tekstu: VIJCI KRANJEC) prikuplja osobne podatke o Vama kada koristite naše usluge. VIJCI KRANJEC se obvezuje zaštititi Vaše osobne podatke kada koristite naše usluge. Kad god pružite takve informacije, Vaše ćemo podatke koristiti samo u skladu sa svim primjenjivim zakonima o zaštiti podataka, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR). Vaši će se podaci čuvati u sigurnom okruženju, a pristup će biti ograničen.

Obećavamo prikupljanje, korištenje i pohranjivanje Vaših osobnih podataka činiti na siguran način.

Obećavamo da ćemo koristiti Vaše osobne podatke samo za određene svrhe.

Obećavamo da ćemo vas informirati o načinu na koji upotrebljavamo Vaše podatke i kome ih dajemo.

Koje ćemo podatke prikupljati o vama?

Osobni podaci koje prikupljamo vezani su za razlog prikupljanja. U većini slučajeva radi se o osnovnim osobnim podacima poput:

-ime i prezime, oib, adresa, e-mail, datum rođenja, potpis, kontakt podaci i sl.

Kako ćemo koristiti informacije koje prikupljamo?

VIJCI KRANJEC će koristiti vaše osobne podatke za više svrha, uključujući sljedeće:

Radi prethodnih radnji nužnih za sklapanje ugovora.

Radi sklapanja i ispunjenja ugovora o korištenju naših proizvoda i usluga.

Radi ispunjavanja zakonskih obveza sukladno pozitivnim zakonskim propisima.

Da bismo Vam pružili povratne informacije na Vaše upite i pritužbe .

Da bismo Vam poslali marketinške komunikacije o proizvodima i uslugama naše tvrtke. Mi ćemo to učiniti samo ako nam date jasnu suglasnost da to želite. Zakonsko opravdanje za slanje marketinških obavijesti o našim proizvodima i uslugama je da ste dali jasan pristanak da se Vaši osobni podaci koriste u tu svrhu. Uvijek imate kontrolu nad svojim podacima, te se možete isključiti od daljnjeg primanja marketinških obavijesti na isti način kako ste na isto i pristali.

Vaše ćemo podatke čuvati u okviru naše tvrtke i naših povjerljivih trećih osoba, osim u slučajevima gdje je otkrivanje zakonom propisano, npr. Državnim tijelima i agencijama za provedbu zakona.

Neki od naših pouzdanih partnera s kojima dijelimo Vaše osobne podatke uključuju poduzeća iz naše grupe. Naš legitimni interes za ovakav prijenos je da Vam omogućimo čim bolju i cjelovitu uslugu. Budući da smo odgovorni za Vaše osobne podatke, uvijek provjeravamo da Vaši podaci ostaju zaštićeni i sigurni pri prenošenju.

Koliko dugo ćemo zadržati Vaše podatke?

Vaši osobni podaci čuvat će se u periodu nužnim za ispunjenje obveza iz zakona, ugovora ili sukladno predviđenim svrhama prikupljanja.

Vaši osobni podaci za marketinške komunikacije bit će zadržani u razdoblju postojanja Vaše privole.

Koja imam prava nad mojim osobnim podacima?

Prema Uredbi o općoj zaštiti podataka imate pravo na:

Pristup svojim osobnim podacima postavljanjem zahtjeva za pristup.

Ispravljanje, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših podataka ako je to opravdano

Prijenos podataka

Pravo na prigovor

Detaljne informacije o kategorijama osobnih podataka, svrhama prikupljanja i pravnoj osnovi, te Vašim pravima nalaze se u našem Pravilniku o načinima obrade i korištenja osobnih podataka koji Vam je dostupan na našoj službenoj web stranici: www.vijci.com

Da biste ostvarili svoja prava, obratite se nam se na kontakt:

Mladen Kranjec, Zagreb, Ulica grada Vukovara 3, OIB: 59294924118

ili

na e-mail adresu: osobni.podaci@vijci.com

Komentari su zatvoreni.

© VIJCI KRANJEC., Sva prava zadržana.
Brandovi